Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ODUŠEVIO NEPOZNATOG ČOVJEKA Zavadlav je prije dvije godine objavio jednu svoju situaciju iz Splita, danas se ta priča dijeli preko društvenih mreža

ODUŠEVIO NEPOZNATOG ČOVJEKA Zavadlav je prije dvije godine objavio jednu svoju situaciju iz Splita, danas se ta priča dijeli preko društvenih mreža

Na Facebooku osnovana je grupa podrške Zavadlavu, a u njoj se pojavila i njegova objava od prije 2 i pol godine

U posljednja 24 sata cure novi detalji o tome tko je 25-godišnji Filip Zavadlav, osumnjičeni za trostruko ubojstvo u Splitu. Na Facebooku osnovana je grupa podrške Zavadlavu, a u njoj se pojavila i njegova objava od prije 2 i pol godine u kojoj je opisao kako je otišao raditi na brod.

Tog dana, 18. srpnja 2017., napisao je kako je pronašao novčanik s novcem, karticama i dokumentima koji je odlučio vratiti 50-godišnjem vlasniku. Poznanici su ga nagovarali da zloupotrijebi podatke i iskoristi nađeno, ali odlučio se napraviti suprotno što je oduševilo vlasnika koji mu je ponudio da će kontaktirati poznanike kako bi se 'ukrcao na brod'. 

Na kraju je napisao kako 'vjeruje da će ta balada imati sretan kraj te da će 'preko novčanika' otići na brod'. 




Vaša reakcija na temu