Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić ODUZETA PREDNOST Vozač skutera završio u bolnici s teškim ozljedama

ODUZETA PREDNOST Vozač skutera završio u bolnici s teškim ozljedama

Protiv vozačice Mercedesa će biti podnesena kaznena prijava

U prometnoj nesreći koja se u subotu dogodila u Šibeniku teže je ozlijeđen 52-godišnji vozač skutera. 

Policija je utvrdila da se nesreća dogodila oko 18 sati kada je 48-godišnja vozačica Mercedesa skretala u lijevo na križanju Ulice 113. šibenske brigade i Puta kroz Meterize i nije propustila vozača motocikla koji je imao prednost prolaska. Vozač skutera je naglo zakočio kako bi izbjegao sudar, pao i proklizao po kolniku. Zadobio je teške ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju u šibenskoj bolnici. 

Iz policije poručuju kako će protiv 48-godišnje vozačice će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Vaša reakcija na temu