Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Odvjetnik Filipa Zavadlava doživio neugodnost na Matejuški: 'Govno jedno, kako možeš braniti ono smeće'

Odvjetnik Filipa Zavadlava doživio neugodnost na Matejuški: 'Govno jedno, kako možeš braniti ono smeće'

'Nisam se osjetio ugroženim, samo mi je bilo neugodno', kaže Branko Šerić

Čim je stigao u Split, odvjetnik Branko Šerić, branitelj Filipa Zavadlava, osumnjičenog za trostruko teško ubojstvo, doživio je neugodnost. Na Matejuški su ga u utorak popodne verbalno napali. 

'Išao sam s ručka prema Rivi, nisam prošao od Fife puno, kada je jedna grupa počela dobacivati: 'Govno jedno, kako može braniti ono smeće.' Vikali su i da će me oni onemogućiti u tome', prepričao nam je Šerić. 

Ništa nije prijavio policiji. 

'Nisam se osjetio ugroženim, samo mi je bilo neugodno. Nisam ovako nešto očekivao', kazao nam je Šerić. 

Obranu je preuzeo početkom tjedna nakon što ga je angažirala Facebook grupa Podrška za Filipa. U ponedjeljak bi u zatvorskoj bolnici trebao posjetiti Filipa Zavadlava. 

U Splitu je u četvrtak napadnut i mlađi brat Filipa Zavadlava. Policija mu je nudila zaštitu, ali je to odbio. Višegodišnji je ovisnik. 

Vaša reakcija na temu