Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OGLASILA SE POLICIJA: Propucano dvoje navijača Hajduka, ozlijeđeno 10-ak policajaca

OGLASILA SE POLICIJA: Propucano dvoje navijača Hajduka, ozlijeđeno 10-ak policajaca

Tukle se stotine ljudi na autocesti nakon utakmice

Nakon odigrane utakmice Hajduka i Dinama blokirana je autocesta između Zagreba i Karlovca zbog sukoba Torcide i policije. Policijska uprava zagrebačka izdala je priopćenje. Evo što su objavili:

'Dana 21. svibnja oko 21.35 sati, tijekom organizirane preprate oko 1600 navijača HNK Hajduk u autobusima, kombi vozilima i osobnim automobilima s utakmice u Zagrebu, samoinicijativno su stali na autocesti A1 kod odmorišta Desinec i na taj način blokirali sve trake autoceste u smjeru Karlovca, a potom je, oglušivši se na njihova upozorenja i naredbe, nekoliko stotina njih napalo tjelesnom snagom i predmetima pogodnim za nanošenje ozljeda policijske službenike iz više policijskih uprava koji su ih pratili.

Policijski službenici radi odbijanja napada na sebe prema više osoba uporabili su sredstva prisile, uključujući i vatreno oružje, nakon čega je praćena kolona ponovno stavljena pod nadzor. U tijeku je identifikacija i privođenje osumnjičenika za kaznena djela i prekršaje.

Do sada je utvrđeno da je došlo do ranjavanja, najvjerojatnije od vatrenog oružja, dvije osobe koje su neposredno sudjelovale u napadu na policijske službenike te je ozlijeđeno 10-ak policijskih službenika. Svi ozlijeđeni su izvan životne opasnosti.

Pri stavljanju događaja pod nadzor, promet je na toj dionici autoceste bio zatvoren i preusmjeren na alternativne pravce.

Očevid i kriminalističko istraživanje su u tijeku.'

Vaša reakcija na temu