Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Oglasio se direktor tvrtke čiji je bus uletio u dvorište vrtića u Sinju: 'Odbacujemo olako iznesene tvrdnje'

Oglasio se direktor tvrtke čiji je bus uletio u dvorište vrtića u Sinju: 'Odbacujemo olako iznesene tvrdnje'

'Ispravan je, vozač je imao sve propisane kvalifikacije'

Marin Madunić, direktor prijevozničke tvrtke Madunić čiji je autobus jutros punio medijske stupce, očitovao se o prometnoj nesreći. 

Naime, školski autobus jutros je, nakon što su se učenici iskrcali, 'uletio' u dvorište Dječjeg vrtića 'Bili cvitak' u Ulici Antinuna Konstantina Matasa u Sinju. Pritom je oštetio nekoliko auta, ali, srećom, nitko nije ozlijeđen. 

Madunić je istaknuo kako se nesreća u medijima predstavlja kao rušilački pohod najvjerojatnije neispravnog autobusa tvrtke 'Madunić'. Takvo što negira. 

'Kako bismo izbjegli netočno interpretiranje okolnosti predmetnog događaja, želimo ukazati na činjenicu da je predmetni autobus imao sve važeće dozvole, uredno obavljen tehnički pregled i važeću registracijsku dozvolu, uredno obavljen periodički pregled, važeću dozvolu za prijevoz djece. Vozač autobusa imao je sve zakonom propisane kvalifikacije za posao koji je obavljao u trenutku prometne nesreće.

Nakon prometne nesreće predmetni autobus policija je odvela na izvanredan pregled tijekom kojeg je utvrđeno da je kočioni sustav bio ispravan, pa u tom smislu želimo odbaciti olako iznesene tvrdnje o neispravnosti autobusa kao uzroku prometne nesreće', naveo je. 

Ostale zaključke oko načina nastanka i uzroka predmetne prometne nesreće, kako je naglasio, ostavlja institucijama koje su za to nadležne.

'Također, svjesni posljedica koje je ovaj nesretan slučaj mogao izazvati, ovim putem želimo naglasiti kako smo iskreno zahvalni što u prometnoj nesreći nitko nije nastradao', poručio je direktor. 

Vaša reakcija na temu