Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot YouTube Oglasio se Dujić: Netko se potrudio da komptomitira istragu

Oglasio se Dujić: Netko se potrudio da komptomitira istragu

Kazao je da nije izravno komunicirao s načelnikom policije oko slučaja njegove kćeri

Predsjednik uprave Hrvatski šuma Nediljko Dujić u nedjelju je u Šibeniku gdje se održava XXI. Opći sabor HDZ-a te je tom prilikom dao izjavu za medije o aferi nakaze, javlja N1.

Novinari su ga upitali je li razgovarao s premijerom Andrejom Plenkovićem. 'Mi redovno razgovaramo i kako stvari stoje vrlo brzo će se vidjeti da je sve bilo po propisima, da nema nezakonitih radnji i vjerujem u institucije ove države', kazao je.

Na pitanje je li ovo neka reputacijska šteta za HDZ što je danas na saboru stranke, Dujić je rekao: 'Ne znam zašto bi bila reputacijska šteta, ja apsolutno osobno nisam uključen u nikakve nedozvoljene, nezakonite radnje i ne vidim iz čega bi proizlazila šteta'.

Na pitanje ima li informacija oko prijetnji koje je prijavio, rekao je: 'Nažalost, netko se potrudio da komptomitira tu istragu, za sada više ne mogu o tome. Onaj tko je pustio informaciju novinarima da sam prijavio ozbiljnu prijetnju, na taj način je kompromitirao sigurnost mene i moje obitelji. Mislim da je to jedno od važnijih pitanja, kako cure informacije'.

Kazao je da nije izravno komunicirao s načelnikom policije oko slučaja njegove kćeri. 'Ni u jednom trenutku'.

Dodao je da je načelnika slučajno sreo kad je došao prijaviti prijetnje.

Na pitanje je li njegova kćer autom krenula na policajku, Dujić je odgovorio: 'Kategorički tvrdim da nema istine, u medijima se provlači slika sasvim druge lokacije i vremena'.

Vaša reakcija na temu