Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OGLASIO SE OTAC BJEGUNCA 'Ivan nam je svima zagorča život, posebno žrtvi i obitelji'

OGLASIO SE OTAC BJEGUNCA 'Ivan nam je svima zagorča život, posebno žrtvi i obitelji'

'Hvala dragom Bogu da se nije dogodilo ono najgore'

Ante Božić, otac Ivana Božića za kojim se traga jer je pregazio 20-godišnjeg prometnog policajca koji ga je pokušao zaustaviti tijekom akcije nadzora prometa, obratio se javnosti objavom na Facebooku.

'Dragi prijatelji,

i onda kad dođeš pred zid moraš podignuti glavu, pogledati istini u oči jer tko sam ja da bi me mimoišla tuga i problemi... Da, Ivan Božić je moj sin... Moj sin koji je zagorčao život mladom policajcu, pa svima drugima odreda, počevši od samoga sebe. Nije lako bilo čuti tu vijest, ali mi je svanulo kad sam razgovarao s ocem mladog policajca, a inače se i osobno poznajemo. Moj zemljak Dželalija iz Nevesta. Mladi policajac nije životno ugrožen, pri svijesti je i komunicira. 

Moj sin će odgovarati za svoje NEdjelo, iako su neke informacije kao da nije to namjerno učinio, ali eto sudstvu i pravdi neka vode postupak. Mladom čovjeku što brži opravak.

Ivan je rođen sa dijagnozom ADHD-a, poremećaj hiperaktivnosti. Bilo je problema ali nikada agresivnosti, ponavljam nikada.

Zašto sam se odlučio na ovaj post, pa zbog svekolike potpore koju ste mi mnogi dali, koji me zovete, koji mi šaljete poruku potpore...Hvala dragome Bogu što se nije dogodilo ono najgore. 

Ja sam kroz cijeli život bio borac i kada su me tukle bure i oluje, ali borac koji je punija duplerice novina za dobra djela. Moram i sada ostati priseban i jak.

Moj Ivan sada puni crnu kroniku, valjda tako mora biti. 

Moje ostalo troje djece su do dana današnjeg anđeli bez i jedne mrlje u životu.

Ivan je danas zagorčao život svima, a posebno žrtvi, njegovim roditeljima i mojoj obitelji', napisao je.



Vaša reakcija na temu