Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Udruga Eko Duilovo OMILJENO KUPALIŠTE  Plažom na istoku grada upravljat će Splitska obala
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

OMILJENO KUPALIŠTE Plažom na istoku grada upravljat će Splitska obala

Na platou ispod hotela Zagreb na Duilovu započela sanacija

Eko udruga Duilovo, koja je prije dvije godine okupila entuzijastične volontere i kupače s Mertojaka, Žnjana, Pazdigrada, Mejaša i Dragovoda kako bi spomenuto kupalište doveli u red, konačno je potvrdila kako će u budućnosti o plaži njihovog djetinjstva upravljat će Gradska tvrtka Splitska obala. 

Nekoć jedna od najuređenijih plaža na Jadranu, a danas zapuštena opasna površina konačno će dobiti ‘čuvara’. Naime, o plažama na krajnjem istoku grada, u sklopu hotela ‘Zagreb’ na Duilovu, godinama nitko nije brinuo. Spomenuta ekipa iz udruge koja je odbila stajati skršenih ruku i olako prihvatiti devastaciju plaže njihovog djetinjstva konačno je došla na svoje. 

- S ponosom Vas obavještavamo da smo napokon postigli napredak na omiljenoj nam plaži. Nakon sastanka s direktorom tvrtke Splitska obala doo postigli smo važan dogovor. Gospodin Marijan Ciprijan nam je pružio ruku suradnje nastavno na prethodno ljeto te nam osigurao sanaciju plažnog platoa. Također nam je najavljeno da je ova sanacija samo početak. Naime, gradska tvrtka Splitska obala doo će preuzeti upravljanje nad plažom na Duilovu te će ovo ljeto osigurati i odvoz smeća. Ovim putem izražavamo jedno veliko hvala od srca - poručili su iz udruge Eko Duilovo.

Vijest nam je potvrdio i sam Marijan Ciprijan, direktor Splitske obale.

- Čekamo rebalans u lipnju i preuzet ćemo plažu i plato na Duilovu, čišćenje i održavanje. Sada smo interventno pokrpali nekoliko rupa radi sigurnosti kupača. U budućnosti ćemo ulagati ovisno o sredstava koje budemo imali na raspolaganju, nastojat ćemo učiniti koliko bude u našoj moći - kazao nam je Ciprijan.

Vaša reakcija na temu