Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com OMIŠKI BEND: 'Istina je, svirali smo na piru u Hrvacama i izvukli deblji kraj'

OMIŠKI BEND: 'Istina je, svirali smo na piru u Hrvacama i izvukli deblji kraj'

Članovi VoxBoxa su se javno zahvalili svima na brizi, a smatraju da je država donijela nejasna pravila i dvostruke kriterije

Omiški bend VoxBox objavio je kako su u samoizolaciji zbog vjenčanja u Hrvacama.

- Dragi svi, eto, da riješimo upitnike iznad glave i gradske ćakule, istina je, svirali smo na piru u Hrvacama 18. srpnja i izvukli smo deblji kraj. Neki, doduše, malo deblji (Nikola, na mlado je, brzo ćeš ti to pribolit) - napisali su.

Istaknuli su kako su na vjenčanju bili odgovorni, zaštitili se i distancirali se koliko su mogli, ali nije sve ovisilo o njima, nažalost. 

- Zato, ljudi, čuvajte se, izbjegavajte zatvorene prostore s puno ljudi, nosite maske, perite ruke i ne dirajte lice. Samoizolacija usrid lita nije baš najzabavnija stvar, priznajemo, ali eto, svakome se može dogoditi - poručili su.

Zahvalili su se svima na brizi.

- Vidimo se kad sve ovo prođe, nadamo se da nas nećete izbjegavati kad nas sretnete, al' razumimo, nećemo se ljutiti - završili su.

U bendu su nam rekli da ne smatraju nikoga na vjenčanju odgovornim, dapače.

- Kriva je država s nejasnim pravilima i dvostrukim kriterijima. Treba se znati tko što radi i sve provjeravati, a ne ostavljati ljudima da odluče samoinicijativno hoće li mjeriti temperaturu ili ne - zaključili su.

Vjenčanje u Hrvacama, podsjetimo, je novo korona žarište u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Krenulo je s 10-ak zaraženih u Sinju i okolici, zatim četiri u Omišu. Brojka će, izgledno, još rasti. Radilo se, kako doznajemo, o velikom slavonsko-sinjskom vjenčanju.

Vaša reakcija na temu