Opara ostao bez savjetnika za medije, Marin Babarović napustio Banovinu

Opara ostao bez savjetnika za medije, Marin Babarović napustio Banovinu

Imali smo dogovor da ću odraditi godinu dana u Banovini. Sada su stvari posložene, vrijeme je za nove izazove - kazao nam je Marin Babarović

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara ostao je bez savjetnika za medije. Marin Babarović napustio je Banovinu, posvetit će se privatnom biznisu. Ne radi se, kako doznajemo, o nekakvom sukobu, već o dogovoru kojeg su Opara i Babarović sklopili i prije pobjede na izborima prošle godine. 

- Nisam dao ostavku, već se radi o sporazumnom raskidu ugovora. Nikada nisam ni mislio provesti cijeli mandat u Banovini. Još za vrijeme kampanje dogovorili smo se da ću odraditi godinu dana. Sada su stvari posložene u gradskoj upravi, sve funkcionira. Gradonačelnik i ja zajednički smo donijeli odluku - otkrio nam je Babarović. 

Rekao je i par riječi o svojim planovima.

- Sada ću se najprije odmoriti mjesec dana, a onda posvetiti privatnim projektima. Vrijeme je za nove izazove. Bit će to na tragu ovoga što sam dosad radio, odnosi s javnošću - kaže Babarović. 

Koliko je poznato, neće dobiti nasljednika u Oparinom savjetničkom timu. O suradnji s gradonačelnikom, Babarović ima samo lijepe riječi. 

- Bilo je ugodno raditi s Androm. Nastavljamo dalje kao prijatelji. Stvorili smo poseban odnos s obzirom na sve što mu se dogodilo. Imat će moju podršku u svemu što radi - kazao nam je. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14