Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OPASAN ZA OKOLINU Nišević završio u zatvoru da ne ponovi djelo, tvrdi da nije tukao žene

OPASAN ZA OKOLINU Nišević završio u zatvoru da ne ponovi djelo, tvrdi da nije tukao žene

U pola sata dva brutalna napada

Aleksandar Nišević, 28-godišnjak iz Gline, osumnjičeni za dvostruki pokušaj ubojstva u Splitu, tvrdi da nije tukao žene. Negira djelo premda su oba napada snimile nadzorne kamere. 

Sudac istrage odredio mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. Nišević je već prijavljivan za široki spektar kaznenih djela, a prije ispitivanja u Državnom odvjetništvu pregledala ga je psihijatrica. Utvrdila je da je opasan za okolinu. 

Nišević se, kako neslužbeno doznajemo, već psihijatrijski liječio. Navodno pati od poremećaja ličnosti. Ipak, utvrđeno je da raspravno ubrojiv jer se inače ne bi pristupilo ispitivanju. 

Nišević se sumnjiči da je jučer iza 7 sati na Firulama napao 52-godišnju Nevenku Margetu, a pola sata kasnije 40-godišnjakinju pred ulazom u zgradu na Blatinama. Obje žrtve iznenadio je udarcima s leđa, u prvom slučaju bila je to pivska boca, a u drugom kamen. Žene je udarao po glavi. 

Nakon napada uhvatio je prijevoz do Srinjina. Tamo je prije par dana odsjeo kod prijatelja. Policija ga je, zahvaljujući pomoći građana, brzo locirala. Pokušao je pobjeći, ali stigao je samo do Podstrane, gdje je uhićen.

Vaša reakcija na temu