Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OPĆA BOLNICA ZADAR Raspisan natječaj za 30 novih radnika

OPĆA BOLNICA ZADAR Raspisan natječaj za 30 novih radnika

Medicinska i nemedicinska struka

Tjedan dana od natječaja za primanje trinaest specijalizanata iz sedam područja specijalizacije, ravnatelj Opće bolnice Zadar Željko Čulina raspisao je novi, veliki natječaj za zapošljavanje. Traže trideset novih  radnika medicinske i nemedicinske struke.

Prije toga su poništili dio natječaja iz srpnja za deset radnih mjesta koja se ponavljaju u ovome, piše 057info.

Za stalno je otvoreno šest radnih mjesta: doktor medicine na odjelu za transfuzijsku medicinu, prvostupnik radiološke tehnnologije, još jedna medicinska sestra/tehničar, distributer te dvije spremačice.

Dio natječaja za zaposlenike koji se primaju na određeno vrijeme puno je veći.

Traže se dva doktora medicine za potrebe objedinjenog hitnog bolničkog prijema, što je posao za mlade liječnike bez iskustva i specijalizacije. Bolnica traži osam prvostupnika sestrinstva, četiri medicinske sestre/tehničara, tri primalje-asistentice. Na određeno se zapošljava pet pomoćnih radnika, jedan administrativni referent (za protokol) te viši stručni savjetnik za EU fondove.

Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od 8 dana od objave natječaja (15. rujna). Više o uvjetima može se pronaći na linku.

Vaša reakcija na temu