Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HNK Split OPET PALAC DOLJE: Kazališno vijeće nije prihvatilo još jedan plan intendanta HNK Split, čeka se Puljkova reakcija

OPET PALAC DOLJE: Kazališno vijeće nije prihvatilo još jedan plan intendanta HNK Split, čeka se Puljkova reakcija

Teatar je u pat poziciji

U splitskom HNK ne smiruju se strasti, Kazališno vijeće još je jednom okrenulo palac dolje intendantu Vicku Bilandžiću. Nakon što mu nisu usvojili financijsko i programsko izvješće za prošlu godinu, što je prvi korak prema smjeni intendanta, odbili su mu i plan za tekuću. 

Kazalište je dovedeno u pat poziciju, na gradonačelniku Ivici Puljku je odluka hoće li smijeniti intendanta ili Kazališno vijeće. Prema novom Zakonu o kazalištu, podsjetimo, o smjeni ne odlučuje više Gradsko vijeće, kojemu se tek podnosi izvješće Kazališnog vijeća, nego samo gradonačelnik. 

Trenutačno je kazalište u niz problema s kadrovima, a Bilandžiću su vezane ruke za bilo kakve poteze jer nema zeleno svjetlo od Kazališnog vijeća. 

Vodstvo teatra, uključujući i Kazališno vijeće, izabrano je u Puljkovom mandatu.

Vaša reakcija na temu