Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OPET PROMJENA: Pauk napušta Vijeće, vraća se Zlodre
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

OPET PROMJENA: Pauk napušta Vijeće, vraća se Zlodre

'Riješio sam manje zdravstvene tegobe', kaže vijećnik Domovinskog pokreta

U splitskom Gradskom vijeću sprema se opet rošada. Među kolege se vraća Aris Zlodre iz Domovinskog pokreta nakon što je u studenom zamrznuo mandat.

- Kako sam i najavio, bio sam odsutan zbog rješavanja manjih zdravstvenih tegoba. Sada kada su otklonjene, vraćam se u Gradsko vijeće - potvrdio nam je Zlodre.

Za to vrijeme mijenjao ga je Martin Mladen Pauk koji će opet na čekanje.

Nacionalno-suverenistička koalicija koju čine Domovinski pokret (DP), Hrvatska demokršćanska stranka (HDS), Hrvatska stranka prava (HSP) i Hrvatski suverenisti (HS) inače, osvojila je dva mandata. Jedan je pripao DP-u, drugi se mijenjaju s HSP-om pa sada sjedi Ante Grubišić pola mandata.

Vaša reakcija na temu