Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović OPIRAO SE UHIĆENJU Policajce pokušao rastjerati mahanjem drvenom letvom

OPIRAO SE UHIĆENJU Policajce pokušao rastjerati mahanjem drvenom letvom

Priveli su ga uz primjenu sredstava prisile

Zbog prisile prema službenoj osobi policija je osumnjičila 40-godišnjaka. U Lišanima Ostrovičkim su jučer poslijepodne postupali prema njemu po rješenju o istražnom zatvoru na osnovu kojeg je za njim bila raspisana potraga. 

No, muškarac se opirao uhićenju i pokušao im je pobjeći. Oglušio se na njihove zapovjedi, a u jednom je trenutku zgrabio drvenu letvu s kojom je zamahivao prema policajcima. Uspjeli su ga uhititi i privesti uz upotrebu sredstava prisile. 

- Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 40-godišnjak je temeljem Rješenje nadležnog suda predan u Zatvor u Zadru, a protiv njega je podnesena i kaznena prijava zbog prisile prema službenoj osobi - poručili su iz zadarske policije.

Vaša reakcija na temu