Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OSIGURATE DO PRIJE ZIME: Ne zaboravite pregledati i očistiti dimnjake!

OSIGURATE DO PRIJE ZIME: Ne zaboravite pregledati i očistiti dimnjake!

Na području Sinja dimnjačarske usluge vrši tvrtka Špacakamin

Sezona grijanja se približava, a s njom i potreba za pregledom i čišćenjem dimnjaka i dimovodnih kanala. Kako biste izbjegli nesreće i osigurali sigurnost vašeg doma, pozovite dimnjačara što prije i dogovorite termin pregleda prije nego što počnete koristiti svoje peći i kamine.

Za područje grada Sinja ovlašteni koncesionar za vršenje dimnjačarske usluge je tvrtka Špacakamin iz Trogira. 

Za najavu potrebnih radova i druge informacije građani se mogu obratiti na broj: 091/923-2462.

Nakupljanje čađe i drugih naslaga u dimnjaku može predstavljati ozbiljnu opasnost za izbijanje požara, osobito u starijim zgradama gdje postoji mogućnost napuknuća cigli. Samo je prošle godine na našem području bilo 20ak požara zbog neočišćenih dimnjaka.

Čišćenje dimnjaka ne samo da smanjuje opasnost od požara, već poboljšava kvalitetu zraka u vašem domu i omogućava učinkovitije funkcioniranje sustava grijanja.

Za dodatne informacije o zaštiti od požara, kontaktirajte Javnu vatrogasnu postrojbu Sinj na U slučaju požara, odmah nazovite 193 ili 112.

Vaša reakcija na temu