Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Osnovana Mladež HSP-a Split, predsjednik je Jakov Pavić

Osnovana Mladež HSP-a Split, predsjednik je Jakov Pavić

Dok iz drugih stranaka mladi odlaze, u nas je potpuno drugačija situacija, poručuju HSP-ovci

U prostorijama Hrvatske stranke prava u Splitu održan je osnivački Zbor mladeži HSP-a Split. Službenim dijelom predsjedavalo je Radno predsjedništvo u sastavu: Hrvoje Marušić dopredsjednik HSP-a i predsjednik splitske podružnice, Željan Jurlin, predsjednik ŽV-a HSP-a SDŽ te Marijo Popović, predsjednik Središnjeg nadzornog odbora HSP-a koji je ujedno i tajnik ŽV-a HSP-a Splitsko-dalmatinske županije.

Jednoglasnom potporom svih članova Izabrano je sljedeće vodstvo Mladeži HSP-a Split: predsjednik Jakov Pavić, dopredsjednici Karlo Čondić i Tino Dodig, tajnik Hrvoje Strižić i rizničar Ante Šolić. Za članove Nadzornog odbora izabrani su Jeroslav Glavaš, Luka Ogrebić i Marin Sičić.

- Ovom prilikom zahvaljujemo našim dragim mladim kolegama iz podružnica Trilj i Podstrana koji su nam pružili potporu na osnivačkom zboru Mladeži naše podružnice. Dok iz drugih stranaka mladi odlaze, u nas je potpuno drugačija situacija, jer nam mladi svakodnevno dolaze. Sudeći po tome očito je da radimo kvalitetno te smo na ispravnom putu za razliku od mnogih drugih političkih stranaka. Mladi su oni na kojima svako razumno društvo treba graditi svoju budućnost kako bi svoju energiju, znanje i entuzijazam iskoristili za razvoj našeg društva - poručuju iz HSP-a.

Dodaju kako je situacija u cijeloj našoj domovini, ali konkretno u gradu Splitu takva da su mladi prepušteni sami sebi te veliki broj njih odlazi trbuhom za kruhom jer nemaju kvalitetnu priliku za rad i dokazivanje.

- Stoga želimo upravo kroz mladež HSP-a potaknuti mlade na angažman kako bi se zajedno izborili za bolju poziciju mladih u društvu od one koju trenutno imaju. Već sada imamo u planu niz akcija i aktivnosti kojima ćemo pokazati da glavni cilj učlanjivanja u političku stranku ne smije biti dobro se uhljebiti već naprotiv da pokušamo stvoriti uvjete da svi mladi u našem gradu imaju jednaku priliku - zaključuju HSP-ovci.

Vaša reakcija na temu