Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Grad Split OSNOVCI REALIZIRAJU EU PROJEKT: OŠ Marjan s partnerskim školama iz Portugala, Španjolske, Grčke i Litve u posjetu Banovini

OSNOVCI REALIZIRAJU EU PROJEKT: OŠ Marjan s partnerskim školama iz Portugala, Španjolske, Grčke i Litve u posjetu Banovini

Tema projekta u okviru programa Erasmus+ KA2 je 'Europska kulturna blaga-gdje prošlost susreće budućnost'

'Europska kulturna blaga-gdje prošlost susreće budućnost' tema je dvogodišnjeg EU projekta u okviru programa Erasmus+ KA2 kojega s partnerskim školama iz Portugala, Španjolske, Grčke i Litve provodi splitska Osnovna škola Marjan. Drugi transnacionalni susret učenika i nastavnika škola koje rade na projektu održava se ovaj tjedan u Splitu. Uz edukativne radionice domaćini iz škole Marjan svoje prijatelje upoznaju s prirodnim i kulturnim znamenitostima Splita.

Tim povodom zamjenica gradonačelnika Jelena Hrgović Tomaš i pročelnik Službe društvenih djelatnosti Mate Omazić primili su danas u Gradskoj upravi 14 učitelja i 18 učenika koji rade na realizaciji ovog EU projekta. Tako su uz splitske osnovce i ravnateljicu njihove OŠ Marjan Zdenku Barović na prijemu bili predstavnici škola Agrupamento de Escolas de Avis iz Portugala, CEIP Tagoror iz Vecindaria s Kanarskih otoka u Španjolskoj, Dimotiko Sxoleio Florinas 'Theodoros Kastanos' iz Florine u Grčkoj i Mokykla 'Sokratus' iz Vilniusa u Litvi.

Vaša reakcija na temu