Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OSTAJE JOŠ DVA MJESECA U BOLNICI Filipu Zavadlavu produljen istražni zatvor

OSTAJE JOŠ DVA MJESECA U BOLNICI Filipu Zavadlavu produljen istražni zatvor

Osumnjičeni za trostruko ubojstvo u Splitu nije pristupio prvom ispitivanju

Sudac istrage splitskog Županijskog suda produljio je istražni zatvor Filipu Zavadlavu za još dva mjeseca. Osumnjičeni za varoški masakr i njegov branitelj Branko Šerić dali su suglasnost da se ročište održi bez njih. Zbog tehničkih razloga otpalo je prvo ispitivanje kod zamjenika državnog odvjetnika, što se također planiralo napraviti video linkom sa Zagrebom. 

Filip Zavadlav se od uhićenja nalazi u zatvorskoj bolnici u Zagrebu i tako će biti do daljnjeg, doznajemo od njegovog branitelja Branka Šerića. Ispitivanju će pristupiti čim prestanu važiti mjere zbog zaraze koronavirusom. Hoće li Zavadlav tada iznijeti obranu ili će se braniti šutnjom, odvjetnik Šerić još ne otkriva. 

Tijekom svog boravka u Zagrebu, Zavadlav je vještačen te je utvrđeno da je bio bitno smanjeno ubrojiv tijekom krvavog pohoda po Varošu. 

U svega par minuta s 36 metaka iz kalašnjikova likvidirao je usred bijela dana Marina Bobana, Juricu Torlaka i Marina Ožića Paića. Državno odvjetništvo tereti ga za trostruko teško ubojstvo iz bezobzirne osvete. 

Vaša reakcija na temu