Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OSTAJE JOŠ DVA MJESECA U PRITVORU Specijalci s dugim cijevima u osiguranju šefa narko skupine Nenada Petraka

OSTAJE JOŠ DVA MJESECA U PRITVORU Specijalci s dugim cijevima u osiguranju šefa narko skupine Nenada Petraka

S ostalim osumnjičenicima danas je posjetio splitski Županijski sud

Dvanaest pritvorenika sa splitskih Bilica prebačeno je danas uz iznimne mjere osiguranja do Županijskog suda kako bi se odlučilo o produljenju istražnog zatvora. Specijalci s dugim cijevima osiguravali su šefa narko skupine Nenada Petraka koji je nedavno uhićen u Istanbulu i deportiran iz Turske. 

Petraka sumnjiče da je ustrojio zločinačku organizaciju koja se bavila švercom kokaina i marihuane na veliko. Mreža je bila razgranata, a poslovi unosni. 

Za Petraka je malo tko čuo do pucnjave na Skalicama sredinom travnja prošle godine kada je ranjen Josip Čubelić. Petrak je bio u društvu Jerka Radića i Ante Varnice, koji su se također našli na popisu osumnjičenih za trgovanje narkoticima. 

Radić i Varnica ubrzo su se predali, no Petrak je zbrisao u Tursku. 

Danas je, kao i ostatak skupine, predložio da mu se pritvor ukine i zamjeni nekakvim mjerama opreza, no sudac istrage odlučio je zadržati skupinu još dva mjeseca u pritvoru. Svima je pritvor određen zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Vaša reakcija na temu