Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Otkup zlata i dalje je najpopularniji način za dolazak do gotovine u Splitu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Otkup zlata i dalje je najpopularniji način za dolazak do gotovine u Splitu

Gotovo svaka osoba kod kuće ima neki komad lom-zlata koji mu ne treba, a zahvaljujući Auro Domusu za njega može dobiti i primamljivu svotu novca

Hrvatska je prije deset godina osjetila pravu ekspanziju poslovnica za otkup zlata, no u međuvremenu je ta utrka u otvaranju novih lokacija zastala, a velik broj tvrtki koje su se bavile ovim poslom nestao je s tržišta. Zapravo, jedini 'pravi' i profesionalni lanac za otkup i prodaju zlata koji je ostao u Hrvatskoj je onaj Auro Domusa, koji na više od 100 lokacija svakog mjeseca koristi više od 10.000 klijenata.

Dakle, otkup zlata nije nestao kao djelatnost, već se iz 'divljih' okvira u kojem je vladalo šarenilo otkupljivača koji su poslovnice otvarali 'na svakom koraku', ova djelatnost svela na profesionalnu i postojanu uslugu koja uživa povjerenje brojnih građana. Za brojne Hrvate, tako, otkup zlata je i dalje najpopularniji način za dolazak do gotovine na licu mjesta. I mnogi su građani Splita odavno otkrili pogodnosti koje mogu iskoristiti u poslovnicama za otkup zlata Auro Domus. 

Veliki iznosi isplate. Jedan od razloga zbog kojih tvrtka Auro Domus uživa povjerenje svojih korisnika jest činjenica da otkupljeno zlato plaća u gotovini, i to u značajnim iznosima. Naime, prosječan iznos isplate tijekom proteklih mjeseci bio je veći od 2.500 kuna. Pritom su naravno neke isplate bile u stotinama kuna, no mnogo ih je bilo i znatno većih od nekoliko tisuća kuna. 

Dobra iskustva klijenata. Većina klijenata nekoliko se puta vraća u poslovnice Auro Domusa - nakon prvog otkupa manje količine zlata, zadovoljni ljubaznošću i profesionalnošću djelatnika te dobivenim iznosima, mnogi drugi puta donose sve veće količine. Staro prstenje i naušnice koje su odavno izašle iz mode, potrgane narukvice i lančići vezani u čvor, zaboravljeno zubno zlato i ogrlice koje nitko ne želi nositi... Gotovo svaka osoba kod kuće ima neki komad lom-zlata koji mu ne treba, a zahvaljujući Auro Domusu za njega može dobiti i primamljivu svotu novca - i to u gotovini!


Procjena je besplatna i ne obvezuje na prodaju! Jeste li zainteresirani za otkup zlata? Ako imate staro zlato koje vam ne treba - neovisno radi li se o zlatnom zubu, nakitu ili satu - provjerite gdje je najbliža poslovnica i dođite na besplatnu procjenu. U Splitu poslovnicu Auro Domusa možete naći na adresi Poljička cesta 8  te na brojnim drugim lokacijama diljem grada, ali i u njegovoj okolici. 

Besplatni telefon za sve informacije. Više informacija dostupno je na stranicama tvrtke Auro Domus te besplatnom broju telefona 0800 73 72. 

Vaša reakcija na temu