Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OTPAD U SRCU GRADA: Stanar ogorčen na sramotno ponašanje krenuo u istjerivanje pravde

OTPAD U SRCU GRADA: Stanar ogorčen na sramotno ponašanje krenuo u istjerivanje pravde

Ovo nije iz 'balkanske zabiti', nego 87 metara udaljeno od sjeverozapadne kule Dioklecijanove palače

Ogorčeni stanar Bihaćke ulice 5 poslao nam je fotografiju nelegalnog odlagališta komunalnog otpada u dvorištu zgrade, kako je rekao, doslovce ispod bolesničke sobe supruge o kojoj brine.

- Ovo nije iz 'balkanske zabiti', nego 87 metara udaljeno od sjeverozapadne kule Dioklecijanove palače, sedam metara od dvorane za tjelesni odgoj i učionica Osnovne škole 'Dobri', doslovno pod prozorom bolesničke sobe moje teško oboljele supruge - kazao je.

Podnijet će prijavu protiv nepoznatih počinitelja koju će dostaviti svim vlasnicima, a da nije tužno bilo bi smiješno, jedan od vlasnika stanova je i Grad Split.

- Kao vlasnik jednog od stanova i Grad Split ima ista prava, obveze i odgovornosti kao i svi ostali vlasnici stanova odnosno suvlasnici zemljišne čestice dvorišta - poručio je ogorčeno. 

Vaša reakcija na temu