Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Otvoren Galenski laboratorij u Dugopolju, investicija vrijedna 70 milijuna kuna privedena je kraju

Otvoren Galenski laboratorij u Dugopolju, investicija vrijedna 70 milijuna kuna privedena je kraju

Zgradu je otvorio premijer Andrej Plenković

U Dugopolju je danas otvoren Galensko-analitički laboratorij i nova upravna zgrada Ljekarni Splitsko-dalmatinske županije. Projekt je započeo prije tri godine polaganjem kamena temeljca, a danas ga je otvorio premijer Andrej Plenković.

- Drago mi je da je ta investicija privedena kraju i drago mi je što će u ovoj zgradi raditi veliki broj stručnjaka. Ovo je odličan primjer razvoja, kao što je i odličan doprinos ovog laboratorija u kontekstu borbe protiv covida-19 - kazao je Plenković.

Galenski laboratorij Ljekarni Splitsko-dalmatinske županije na području Hrvatske opskrbljuje više od 900 partnera, a u vrijeme pandemije koronavirusa je u vrlo kratkom roku uspio isporučiti 150 tona antiseptika i dezinficijensa.


Vaša reakcija na temu