Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Otvoren javni natječaj za zakup ugostiteljskog modula na Bačvicama
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

Otvoren javni natječaj za zakup ugostiteljskog modula na Bačvicama

Dokumentaciju treba dostaviti do 20. srpnja do 12 sati

Iz gradske tvrtke Žnjan d.o.o. priopćili su kako je otvoren javni natječaj za zakup ugostiteljskog modula na Bačvicama.

'Natječaj se provodi usmenom javnom dražbom, a svi zainteresirani subjekti mogu svoje prijave uz potrebnu dokumentaciju dostaviti do 20. srpnja do 12 sati, nakon čega slijedi licitacija onih koji ispunjavaju uvjete', poručuju. 

Tvrtka Žnjan d.o.o. objavila je javni natječaj za davanje u zakup ugostiteljskog modula u uvali Bačvice na adresi Šetalište Petra Preradovića 2A (poviše pješčane plaže kraj novog dječjeg igrališta), mikrolokacija P-7D površine 12 m2, a prema Planu upravljanja pomorskim dobrom na području Grada Splita za 2023. godinu. Pisane prijave sa svim obveznim prilozima za sudjelovanje na licitaciji zainteresirani subjekti mogu dostaviti najkasnije do 20. srpnja 2023. do 12 sati na adresu Žnjan d.o.o., Split, kralja Zvonimira 14. Početna cijena licitacije predstavlja iznos u eurima godišnjeg zakupa za prvu godinu korištenja zakupa, a iznosi 25.000,00 eura bez PDV-a.

Natječaj se provodi usmenom javnom dražbom (licitacijom) koja će se održati u prostorijama tvrtke Žnjan d.o.o. i to 21. srpnja 2023. s početkom u 10 sati. Svi prijavitelji koji ispunjavaju uvjete iz natječaja bit će obaviješteni mailom, a na dražbi može nazočiti samo jedan ovlašteni predstavnik za svakog pojedinog natjecatelja. Kriterij za odabir najpovoljnije ponude je najviši ponuđeni iznos godišnjeg najma za navedenu lokaciju, uz uvjet da ponuda sadržava sve tražene elemente iz natječaja. 

Više informacija o potrebnim dokumentima, pravilima i načinu prijave zainteresirani mogu pročitati na stranicama tvrtke https://znjan.hr/, gdje ujedno mogu i preuzeti dokumentaciju za javni natječaj.   

Vaša reakcija na temu