Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Otvoren novi supermarket Tommy u Zadru
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Otvoren novi supermarket Tommy u Zadru

Supermarket nudi bogatu i kvalitetnu asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije

Otvario je novi supermarket Tommy u Zadru, na adresi Put Nina 89, koji je započeo s radom 31.07.2021.

Supermarket Tommy opremljen je po suvremenim standardima kako bi kupcima osigurali maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine, uz tradicionalno povoljne cijene i niz dodatnih pogodnosti koje nude kupcima.

Supermarket nudi bogatu i kvalitetnu asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije.

U prodajnom prostoru na ukupnoj korisnoj površini od preko 500 m2 Tommy nudi široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno želimo istaknuti ponudu mesnice i pekarnice s dnevno svježom ponudom proizvoda. U ukupnoj ponudi Tommyja prepoznatljivo dominiraju proizvodi hrvatskih proizvođača, kako nacionalnih tako i lokalnih.

U supermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša, te primjeni novih tehnoloških rješenja.

Supermarket Tommy Zadar raspolaže i s vlastitim parkirnim prostorom.

Politikom kontinuirane ekspanzije i ulaganja prodajna mjesta Tommy-ja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, a ova poslovnica je jedna u nizu prodajnih mjesta Tommy-ja u Zadarskoj županiji gdje kontinuirano povećavamo prisutnost i tržišni udio.

Tommy je prema svim kriterijima lider u maloprodaji na hrvatskoj obali.

Vaša reakcija na temu