Otvoren renovirani supermarket Tommy u Kaštel Štafiliću

Otvoren renovirani supermarket Tommy u Kaštel Štafiliću

U potpuno renoviranom prostoru na ukupnoj korisnoj površini od preko 300 metara kvadratnih Tommy nudi široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda

Otvoren je renovirani supermarket Tommy u Kaštel Štafiliću, na adresi Cesta dr. Franje Tuđmana 1062, u subotu, 30. studenog.

- Pored ekspanzije prodajne mreže i otvaranja novih poslovnica, kontinuirano ulažemo u modernizaciju prodajne mreže i primjenu novih tehnologija u maloprodaji, kako bi naši prodajni prostori bili što ugodniji i funkcionalniji, kako kupcima tako i našim zaposlenicima. Tommy Supermarket Kaštel Štafilić obnovljen je i osvježen, te opremljen po suvremenim standardima kako bi potrošačima, koji godinama prepoznaju kvalitetu i konkurentnost naše ponude, omogućili još veću razinu doživljaja kupovine - poručili su.

Pored obnovljenog prodajnog prostora, u ovom supermarketu Tommy nudi još kvalitetniju i bogatiju asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije, te niz drugih pogodnosti za potrošače.

U potpuno renoviranom prostoru na ukupnoj korisnoj površini od preko 300 metara kvadratnih Tommy nudi široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(55128, "");
Pregledaj komentare