Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Otvorena je javna nabava za izvođača radova na sanaciji garaže u Vrančićevoj

Otvorena je javna nabava za izvođača radova na sanaciji garaže u Vrančićevoj

Rok za dostavu ponuda je do 9. listopada 2024., a nakon odabira izvođača i potpisa ugovora kreću radovi

Gradska tvrtka Split parking, kao investitor projekta, objavila je otvoreni postupak javne nabave za izvođača radova na projektu 'Sanacija i uređenje garaže Vrančićeva', a nakon što je dovršeno prethodno savjetovanje sa zainteresiranim subjektima. Rok za prijavu je do 9. listopada 2024. godine,  a nakon odabira izvođača i potpisa ugovora kreću radovi. Procijenjena vrijednost radova iznosi 500.000 eura bez PDV-a, a rok izvođenja je šest mjeseci od potpisivanja ugovora i uvođenja odabranog izvođača u posao. 

Riječ je o novim parkirališnim kapacitetima, ukupno 94 mjesta, a nastavak je ovo ulaganja tvrtke Split parking u novu i postojeću infrastrukturu. Peta je ovo po redu sanacija i uređenje, nakon što su već sanirane garaže Šimićeva, Pujanke 1, Zagorski put i Smiljanićeva, a izgrađene su dvije nove javne garaže - Lokve i Dobrilina. 

Natječajna dokumentacija za zainteresirane subjekte dostupna je na stranicama Elektroničkog oglasnika javne nabave RH (EOJN).

Vaša reakcija na temu