Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Otvorene ponude za izgradnju zapadne i mravinačke rampe: Korak smo bliže ka rješavanju prometnih gužvi na ulazu u Split

Otvorene ponude za izgradnju zapadne i mravinačke rampe: Korak smo bliže ka rješavanju prometnih gužvi na ulazu u Split

Tri su ponuđača, odluka će biti donesena u roku od 120 dana

Na javne nabave za izgradnju zapadne rampe na križanju DC8 i Ulice Domovinskog rata te izgradnju dodatne rampe na denivelaciji križanja DC8 i D432 pristigle su po tri ponude. 

Hrvatske ceste otvorile su pristigle ponude za izvođenje radova za dvije rampe koje će značajno doprinijeti rješavanju prometnih gužvi na ulazu i izlazu iz Splita.


Na poziv za dostavu ponuda za izgradnju zapadne rampe na križanju DC8 i Ulice Domovinskog rata, procijenjene vrijednosti 29 milijuna kuna bez PDV-a, pristigle su ponude zajednice ponuditelja COLAS Hrvatska d.d. i DEGAL TEHNIKA d.o.o. na iznos od 24.127.140,93 kune, zajednice ponuditelja CESTAR d.o.o. Split i Hering d.d. na iznos od 30.442.561,43 kn te tvrtke STRABAG d.o.o. na iznos od 24.869.136,12 kn bez PDV-a.

Na poziv za dostavu ponuda za izgradnju dodatne rampe na denivelaciji križanja DC8 i D432 (tzv. mravinačke rampe), procijenjene vrijednosti 10.500.000,00 kn bez PDV-a pristigle su ponude tvrtke COLAS Hrvatska d.d. na iznos od 11.032.647,35 kn, zajednice ponuditelja CESTAR d.o.o. Split i HERING d.d. Široki Brijeg na iznos od 11.678.176,80 kn te zajednice ponuditelja Lavčević d.d. i Lavčević inženjering d.o.o. na iznos od 9.958.598,18 kn bez PDV-a.

Hrvatske ceste će u roku od 120 dana donijeti odluku o odabiru ponuditelja, nakon čega slijedi razdoblje za eventualne žalbe ponuditelja te potpis ugovora s odabranim izvođačima radova.

Rok za završetak radova na zapadnoj rampi je 12, a na mravinačkoj rampi 9 mjeseci od dana uvođenja u posao.


Vaša reakcija na temu