Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Otvoreni dan simulatora na Pomorskom fakultetu

Otvoreni dan simulatora na Pomorskom fakultetu

Pomorski fakultet je osigurao najveći sustav simulatora na ovom dijelu Jadrana

 Otvoreni dan simulatora na Pomorskom fakultetu u organizaciji Pomorskog fakulteta i Sveučilišta u Splitu održat će se u petak, 27. rujna, u 11 sati u Zgradi tri fakulteta, na adresi Ul. Ruđera Boškovića 37. Naime, Pomorski fakultet je kroz projekt 'Funkcionalna integracija Sveučilišta u Splitu, PMF-ST, PFST te KTF-ST kroz razvoj znanstveno-istraživačke infrastrukture u Zgradi tri fakulteta', osigurao najveći sustav simulatora na ovom dijelu Jadrana.

- Cilj projekta je objedinjenim organizacijsko-prostornim reustrojem i nabavkom specijalizirane znanstveno-istraživačke infrastrukture unutar Zgrade tri fakulteta, doprinijeti funkcionalnoj integraciji sastavnica Kemijsko-tehnološki fakultet Split, Prirodoslovno-matematički fakultet Split te Pomorski fakultet Split. U okviru projekta, Zavod za brodostrojarstvo i Zavod za nautiku Pomorskog fakulteta u Splitu bogatiji su za vrijedne sustave simulatora. Upravo ti simulatori će nakon završetka projekta biti dostupni na korištenje i drugim zainteresiranim stranama i izvan Sveučilišta, stoga je jedan važan dio projekta i približavanje nabavljene opreme gospodarstvenicima - poručili su organizatori.

Vaša reakcija na temu