Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka OTVORENO O HAJDUKU 'Bit će prvak dogodine'

OTVORENO O HAJDUKU 'Bit će prvak dogodine'

'Vrijeme je da Dinamova dominacija na ovaj način prestane', kazao je Đogaš

Hajduk će biti prvak dogodine, kazao je Ivica Puljak tijekom sučeljavanja u Otvorenom.

'Sadašnji model upravljanja Hajdukom je dobar. HDZ je okupirao Hrvatski nogometni savez. Mi se nećemo miješati u Hajdukov rad', kazao je Puljak.

'Priča o Hajduku je velika. Legendarni klub s najviše navijača. Hajduk s tim velikim brojem navijača frustrira druge. Vrijeme je da Dinamova dominacija na ovaj način prestane', kazao je Zoran Đogaš

'U Hajduku postoje ljudi koji upravljaju, nemaju većinu, ali upravljaju. Financijsko stanje je dobro. Proizvode dobar proizvod, dobre igrače, oni će se prodavat. Hajduk će biti vrlo brzo prvak', dodao je Kerum.

Model 'Naš Hajduk' svi podržavaju, dodao je Davor Matijević, dodavši kako on nije 'old school Torcida' kao Ivica i Zoran. 

'Jedan Mate Prlić je bio u pritvoru 23 dana. Imamo snimke da je policija imala prekoračenje sile. Iz automobila je izvlačila i mlatila ljude', dodao je Matijević, ističući kako radi toga nije pokrenut niti jedan disciplinski postupak.

'Jedna totalno kriva procjena i loš odnos prema Hajdukovim navijačima, dovela je do ove situacije. Zadatak je policije je da ove situacije prevenira', rekla je Kristina Vidan.

'Svi smo osudili huliganstvo, ali postoji sumnja i bojazan da su nevini stradali', kazao je Puljak

Vaša reakcija na temu