Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OVA OBITELJ TREBA POMOĆ Apel samohranog oca iz Splita

OVA OBITELJ TREBA POMOĆ Apel samohranog oca iz Splita

Potrebno mu je vozilo, a nije kreditno sposoban

Splićanin Nenad Šarić ima problem: ne može kupiti rabljeno vozilo koje mu treba zbog prijevoza svoje djeca na vježbe i terapije. Radi se o samohranom ocu, a njegovi sinovi su djeca s posebnim potrebama.

- Treba nam vozilo nešto većih dimenzija koje se neće kvariti, računam da vrijedi oko 4-5 tisuća eura. Kako nisam kreditno sposoban, ne vidim rješenje osim da se obratim za pomoć. Zbog mog statusa roditelj-njegovatelj ne mogu dobiti kredit jer u slučaju da ne plaćam rate na vrijeme banka po zakonu ne može napraviti ovrhu pa sam tražio ako ima netko da mi izađe ususret da mi daju auto na rate. Tražio sam sve načine kako bih pošteno otplatio, samo mi zakon to ne dopušta - kaže Šarić. 

Pa, eto, ako neka tvrtka planira u rashod poslati neko rabljeno vozilo, ovom Splićaninu će dobro doći. Dalmatinski portal obećava da će ta firma, ako joj je potrebno, dobiti na portalu marketinšku vrijednost jednaku onoj koliko vrijedi automobil.

Vaša reakcija na temu