Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ovo su dva najprodavanija automobila među fizičkim kupcima u Hrvatskoj
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ovo su dva najprodavanija automobila među fizičkim kupcima u Hrvatskoj

Suzuki je nedavno pokrenuo nacionalnu kampanju financiranja njihovih vozila po sistemu POLA-POLA i to bez kamata

SUV modeli Suzukija vrlo su traženi na hrvatskom tržištu, pri čemu je S-Cross prvi najprodavaniji model u Hrvatskoj ove godine među fizičkim kupcima, dok je Vitara odmah iza na drugom mjestu.

Već u osnovnom paketu opreme dolaze s klima-uređajem, aktivnim tempomatom, automatskim sustavom kočenja, upozorenjima na napuštanje trake i krivudanje, prepoznavanjem prometnih znakova te prednjim i stražnjim LED svjetlima...

Ovih dana ovlašteni distributeri vozila nude razne modele financiranja, a možda najveći izbor možete dobiti upravo u dalmatinskim Suzuki centrima, autokućama ATT Suzuki i Perfekt-auto; uz klasične načine financiranja putem kredita ili leasinga, Suzuki je nedavno pokrenuo nacionalnu kampanju financiranja njihovih vozila po sistemu POLA-POLA i to bez kamata.

Što to znači? Zapravo je vrlo jednostavno, pola platite odmah prilikom preuzimanja novog vozila, a drugu polovinu plaćate za godinu dana. 

Za sve one koji imaju možda slabiji bonitet, recimo nisu pod ugovorom za stalno ili su pak umirovljenici, a razmišljaju o kupnji novog Suzuki vozila, čak i oni imaju mogućnost financiranja na dvije godišnje rate, preko autokuća ATT Suzuki i Perfek-auto. Primjerice, za novi Across (PHEV) je moguće plaćanje na rate do 5 godina, a za sve vas koji se odlučite za legendarnu Vitaru, nećete čekati na isporuku jer je većina modela dostupna odmah.

Inače, pogodnost plaćanja u dvije godišnje rate vrijedi i za Suzuki moto-program, a do kraja godine su im Caberg kacige i Clover oprema na božićnom popustu od 30 posto.



Veliki izbor rabljenih vozila

Ono što bi moglo interesirati sve vas koji ste više naklonjeni njihovim rabljenim vozilima, u Splitu, Zadru, Šibeniku ili Dubrovniku  možete plaćati čak i u tri rate, dok za vozila starija od 7 godina vrijede posebni uvjeti po principu 'dogovorit ćemo se' jer je svako auto slučaj za sebe.

Iz njihove ponude izdvajamo dva Suzuki modela iz 2016. i 2017. godine, koji su na božićnom popustu do kraja godine; više komada Suzuki Balena i S-Crossa (s automatskim ili ručnim mjenjačem), sada su jeftiniji od 1500 do 2000 eura!

Osim novih i rabljenih Suzukija svih godišta i kilometraža, u ATT  Suzuki i Perfekt-auto-salonima možete pronaći i testna te rabljena vozila marke KIA, Hyundai, Fiat, Lancia, Jeep, Isuzu i brojne druge...

Svakako ih posjetite u najbližem salonu ili saznajte više klikom na poveznicu.

Vaša reakcija na temu