Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ovoga ožujka Studenac nudi rješenje za dodatne uštede!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ovoga ožujka Studenac nudi rješenje za dodatne uštede!

Studenac, kao prava trgovina-susjed, svojim kupcima, uz redovite tjedne akcije i akcijske ponude, priprema posebnu promotivnu akciju kojom nagrađuje i potiče planiranje kupnje

Proljeće je gotovo pred vratima, a osim priprema za tradicionalno proljetno pospremanje, pravo je vrijeme i za uvođenje reda u kućni budžet. Vidljive uštede moguće je ostvariti već dobrim planiranjem kupnje i tjednih jelovnika, ali i praćenjem kataloga, usporedbom cijena i izborom proizvoda privatnih robnih marki koji izvrsno ujedinjuju kvalitetu i povoljnije cijene. 

Lako je zaključiti da je upravo planiranje temelj gotovo svake dobre kupnje, a Studenac, kao prava trgovina-susjed, svojom novom promotivnom akcijom potiče i nagrađuje popustima one koji promišljeno kupuju.

Svi kupci koji tako ovoga ožujka posjete najbliži Studenac petkom ili subotom i ostvare kupnju u iznosu od 50 kuna ili više dobit će kupon za čak 15 posto popusta koji mogu iskoristiti za svoju kupnju u ponedjeljak ili pak utorak u sljedećem tjednu.

Popuste je moguće koristiti uz predočenje kupona i zato su svi kupci pozvani da posjete najbližu prodavaonicu Studenca i iskoriste sve prednosti koje im donosi kupnja petkom i subotom: 4. i 5., 11. i 12., 18. i 19. te 25. i 26. ožujka. 

Također, kako bi svojim kupcima osigurali najbolji omjer cijene i kvalitete, u Studencu je dostupan poseban asortiman privatne robne marke koji obuhvaća širok spektar proizvoda, od kvalitetnih osnovnih namirnica, preko tradicionalnih delicija, pa sve do proizvoda za čišćenje te pseće i mačje hrane, a novouvedene su kategorije i svježe voće i povrće. 

Studenac, kao jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, ujedno i lanac s najvećom mrežom prodavaonica, kontinuirano ulaže u poboljšanje svojeg asortimana, usluga, ali i posebnih promotivnih programa kako bi bio najbolji izbor u svakom susjedstvu u kojem je prisutan i onaj koji odgovara na potrebe svojih kupaca kada trebaju 'i sitno i bitno'. 

U prilog tomu govori i posebna akcija Studenca u ožujku koja kupcima donosi više ušteda i još ugodnije iskustvo kupnje.

Više informacija dostupno je na poveznici.

Vaša reakcija na temu