Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Edi Dumandžić OZBILJNO SHVATILI Uklonjen bankomat iz Pusti me proć

OZBILJNO SHVATILI Uklonjen bankomat iz Pusti me proć

Nakon medijskih natpisa reagirala je splitska vlast

Bankomat iz Pusti me proć je skinut. Na taj korak se, kako doznajemo, odlučio vlasnik prostora nakon medijskih natpisa, a zatim i nedvosmislene poruke zamjenika Bojana Ivoševića koju je podržao i gradonačelnik Ivica Puljak.

U jednu od najužih svjetskih ulica bankomat je postavljen bez suglasnosti. Puljak je prozvao konzervatore da krenu u akciju, na što su mu odgovorili da ne poznaje vlastite odluke i da je na komunalcima potez. 

Međutim, osim što u postojećoj komunalnoj odluci nema kazni za postavljanje, uz to redari nemaju ovlast na privatnim površinama reagirati. Ivošević je najavio promjene i da će biti kazne za sve koji imaju pristup s javne površine. 

U međuvremenu, bankomati su nicali kao gljive poslije kiše, od preko stotinu,  samo ih 20-ak ima suglasnost konzervatora. Puljak ih je oštro prozvao, nabrojio alate kojima mogu djelovati i najavio daljnje korake. Prvi je bankomat 'pao'. Barem zbog straha.

Vaša reakcija na temu