Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PAL' BAGER, PAL' PIKAMER Novi prosvjed u uvali Vruja

PAL' BAGER, PAL' PIKAMER Novi prosvjed u uvali Vruja

'Nominirajte svoju najdražu devastaciju na obali'

Organizatori Festivala bespravne gradnje i devastacije prirode najavili su drugo izdanje. Održat će se 2. listopada u uvali Vruja pod sloganom 'Pal' bager, pal' pikamer, suč' rukave'.

- Centralno događanje bit će dodjela nagrade 'Zlatna Vruja' za drugu najljepšu devastaciju pomorskog dobra u Hrvatskoj. Prva nagrada, jasno, pripada najboljem devastatoru na svijetu, našem Stipi.

Do 25. rujna nominacije prima stručni žiri sastavljen od istinskih ljubitelja građevinske mafije. Omiljenu bespravnu građevinu koja se nalazi na pomorskom dobru možete kandidirati komentirajući na našu za to predviđenu objavu na Facebook stranici festivala. Već sad se vidi da će konkurencija biti jaka - navode organizatori.


Kažu da ostatak programa ne smiju još otkriti, ali spominju da uključuje prosvjedno sunčanje i prosvjedno slušanje gramofonskih ploča.

- Nadamo se da ćemo ponovno okupiti brojne prijatelje pikamera iz cijele Hrvatske - poručuju.


Vaša reakcija na temu