Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pala rampa na trajektu Supetar!

Pala rampa na trajektu Supetar!

Došlo do tehničkog problema

Danas popodne pala je rampa na trajektu Supetar na liniji Porozina - Brestova koja povezuje kopno i Cres. Srećom, nema ozlijeđenih. 

'Prilikom pristajanja broda Supetar u luku Brestova, a u redovnoj državnoj liniji Brestova - Porozina, došlo je do tehničkog problema oko hidrauličkog sustava broda. Na brodu je bilo 10 putnika i 6 automobila te su svi iskrcani u skladu s redovnom procedurom, bez ugroze sigurnosti ili materijalne štete. U tijeku je otklanjanje problema i uspostavljanje linije Porozina - Brestova', poručili su iz Jadrolinije. 

Podsjetimo, trojica pomoraca Jadrolinije poginula su na trajektu 'Lastovo' u Malom Lošinju, u kolovozu ove godine. Nesreća se dogodila kada je pala rampa na trojicu pomoraca. Najveća je to tragedija u povijesti Jadrolinije u kojoj su poginuli Boško Kostović, vođa stroja, kormilar Denis Šarić i kormilar Marko Topić, dok je teško ozlijeđen prvi časnik palube Davor Zagorac.

Vaša reakcija na temu