Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Palačinkarnica Stari plac iz Splita svaki će tjedan slati palačinke ekipi na KBC Križine

Palačinkarnica Stari plac iz Splita svaki će tjedan slati palačinke ekipi na KBC Križine

'Pozivamo sve restorane iz Splita da nam se pridruže u ovoj gesti i da oni naprave isto'

Palačinkarnica Stari plac iz Splita danas je započela akciju u kojoj se obavezuje da će svaki tjedan slati palačinke osoblju zaraznog odjela KBC-a Križine. Ekipa je danas pripremila više od dvadeset porcija najpopularnijih palačinki u objektu te ih tople dopremila osoblju KBC-a.

'Danas smo bili vrijedni te smo pripremili i poslali više od 20 porcija naših najboljih palačinki u KBC Križine. To ćemo od danas raditi svaki tjedan, kako bismo našim hrabrim liječnicima, sestrama i tehničarima zahvalili za sve što čine za oboljele. Pozivamo i druge ugostiteljske objekte da naprave isto. Ovih dana ništa nije po starom, osim ljubavi. Ljubav je uvijek po starom', napisali su na društvenim mrežama.

'Okrutno je vrijeme i treba više misliti na druge, pogotovo one koji u ovom trenutku žrtvuju svoje vrijeme i zdravlje za dobrobit drugih. Ne možemo učiniti puno za naše medicinske djelatnike, ali možemo ih obradovati palačinkama. Zapravo, što je u jednom napornom danu bolje od tople palačinke?', kažu iz Starog placa.

'Pozivamo sve restorane iz Splita da nam se pridruže u ovoj gesti i da oni naprave isto. Iz nevolje koja nas je snašla trebamo izvući nešto pozitivno i obradovati druge. Nema nevolje koja može biti jača od zajedništva i ljubavi', poručili su. 

O gesti se oglasila i glavna sestra Respiratorno-intenzivističkog centra Split, Mihaela Pfiefer:

'Respiratorno-intenzivistički centar Split koji skrbi o bolesnicima oboljelim od virus SARS COv-2, nalazi se na 3 lokacije. Odjel infektologije, infektologija-covid plućno na lokalitetu Firule, i odsjek infektologije-u sklopu bolnice Križine. Zahvalni smo od srca i ako se netko priključi vašoj akciji, uputili bi na ove druge dvije lokacije. Količina nam nije bitna, hvala još jednom od srca', rekla je Pfiefer. 

Vaša reakcija na temu