PAMETNO: Nema još ni 'p' od poziva za tematsku sjednicu o Marjanu, a trebala se već održati

PAMETNO: Nema još ni 'p' od poziva za tematsku sjednicu o Marjanu, a trebala se već održati

Vijećnike ove stranke zanima kada će se održati sjednica

Nakon što je 29. siječnja 2019. održana sjednica Gradskog vijeća Grada Splita na kojoj je dogovoreno održavanje tematske sjednice o Marjanu, u roku od 15 dana, vijećnici za istu još nisu dobili poziv, poručuju iz stranke Pametno. Poziv se inače mora dostaviti najkasnije 7 dana prije održavanja sjednice. To znači, poručuju iz Pametno, da se sjednica neće održati ni do 20. veljače, a kamoli u roku od 15 dana. 

Zašto je tako i kad će sjednica, službeno je, u ime stranke, gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća pitala Marijana Puljak

- Poštovani predsjedniče Gradskog vijeća i gradonačelniče, na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća održanoj 29.1.2019. jedan od zaključaka je bio da će se tematska sjednica Gradskog vijeća o stanju u park šumi Marjan sazvati u roku 15 dana. Danas je 13.2. i još nema najave za tematsku sjednicu. Molimo da nas izvijestite kada je mislite sazvati te napominjemo da na sjednici, između ostalog, očekujemo izvještaj prema zaključcima donesenima na tematskoj sjednici o Marjanu održanoj u travnju 2018. - napisala je Puljak.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(41459, "");
Pregledaj komentare