Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Pametno je otvoreno za suradnju...

Pametno je otvoreno za suradnju...

Marijana Puljak poručuje da aktivno rade na okupljanju pojedinaca i političkih stranaka

Stranka Pametno otvorena je za suradnju sa svim strankama i političkim opcijama s kojima dijeli iste  vrijednosti, koje se snažno zalažu za promjene i čije političko djelovanje nije opterećeno aferama niti je isključivo deklarativne prirode, poručili su to članovi predsjedništva stranke Pametno nakon sastanka na kojem su definirali okvire za buduću potencijalnu suradnju s drugim političkim strankama i opcijama, u povodu nadolazećih parlamentarnih izbora.

- U ovim trenucima aktivno radimo na okupljanju pojedinaca i političkih stranaka, tražimo partnere i pozivamo na suradnju sve koji žele potpuni zaokret Hrvatske. Pametno je spremno za stvaranje snažne, progresivne političke opcije, koja bi pružila protutežu dosadašnjim krivim politikama i Hrvatskoj omogućila stvaranje uvjeta za realne, prijeko potrebne promjene. Činimo sve što je u našoj moći da se takva suradnja realizira - istaknula je predsjednica stranke Marijana Puljak.

Kako je pojasnila, na političkoj sceni u tom kontekstu Pametno nedvojbeno prepoznaje START Dalije Orešković, kao i borbu za transparentnost aktualnog gradonačelnika Bjelovara i čelnika HSLS-a Darija Hrebaka

- Unatoč medijskim napisima o propasti liberalnog bloka, naglašavamo da su razgovori s obje stranke još uvijek u tijeku i vjerujemo kako je moguće premostiti prepreke za daljnju suradnju. Na parlamentarne izbore izlazimo s ciljem stvaranja transparentne, napredne i demokratske Hrvatske. Rezultati koje smo do sada u svom političkom djelovanju postigli i odgovornost prema biračima nalažu nam odabir partnera koji prepoznaju i njeguju iste vrijednosti, bez fige u džepu i s kojima dijelimo zajednički pogled i viziju budućeg razvoja Hrvatske - dodala je.

Uz START i HSLS, naglasila je, Pametno trenutno razgovara i s drugim strankama i pojedincima. 

- Postoji određeni potencijal, koji bi mogao iznjedriti nove mogućnosti i političke opcije. Sudjelujemo u razgovorima i nadamo se da ćemo uskoro moći reći i nešto više o izglednim oblicima suradnje - zaključila je Puljak.

Vaša reakcija na temu