Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PAMETNO O SJEDNICI Završilo je kako je i počelo - jako loše

PAMETNO O SJEDNICI Završilo je kako je i počelo - jako loše

Poručuju kako su kvorum osigurali na odluci o nagradama Grada za životno djelo

Zadnju sjednicu splitskog Gradskog vijeća komentirali su i iz stranke Pametno za Split i Dalmaciju. poručili su da je završilo točno onako kako je bilo prethodne četiri godine - jako loše. 

- Cijelo vrijeme svađe, mirenja i trgovanje HDZ-a i Keruma oko dogovorene podjele plijena 60:40. Nažalost, te su svađe oko računice zaustavile i razvoj Splita. Koliko god mi iz oporbe prijedloga i amandmana dali, oni su ih redom odbijali, a sada je na samom kraju gradonačelnik očajnički pokušao prebaciti odgovornost na nas. Tolika je njegova trenutna nemoć. Kvorum smo ipak osigurali odluci o nagradama Grada Splita za životno djelo zaslužnim pojedincima. Miljenko Smoje, Zoja Odak i Đordana Barbarić su onakav Split kakvog mi želimo, sve suprotno od politikantstva i trgovine HDZ-a i Keruma - poručili su.

Dodali su kako nije prošao ni prijedlog izrade izmjena i dopuna GUP-a s kojim se inače slažu. 

- Ali nervozni gradonačelnik na odlasku ni to nije jasno obrazložio. Pozivamo sve građane, izađite na izbore i glasajte za Jakova Prkića i listu koalicije Pametno, Možemo! i Nova ljevica. Konačno promijenimo naš grad na bolje - zaključili su na kraju.

Vaša reakcija na temu