Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP PAO SPLITSKI DILER U stanu držao gotovo 9 kila marihuane, a našli mu i kokain, vage te novac

PAO SPLITSKI DILER U stanu držao gotovo 9 kila marihuane, a našli mu i kokain, vage te novac

Na području PU splitsko-dalmatinske od početka godine je zaplijenjeno 76 kilograma marihuane

Splitski su policajci dovršili istraživanje nad 29-godišnjakom kod kojeg su pronašli veću količinu droge. Jučer su pretražili njegov stan na području Splita, a pronašli su: 8 kilograma i 840 grama marihuane, 115.6 grama kokaina, dvije digitalne vage za precizno mjerenje i novac u iznosu od 33.650 kuna, za koji se sumnja da potječe od kaznenog djela.

- Tijekom dana će se dovesti pritvorskom nadzorniku, dok će protiv njega biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, zbog sumnje da je počinio uvodno spomenuto kazneno djelo. Od početka godine na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske zaplijenjeno je oko 76 kilograma marihuane i 3 kilograma kokaina - poručili su iz splitske policije.

Dodali su kako je evidentirano ukupno 1700 zapljena različitih vrsta droga, te je podneseno 176 kaznenih prijava, zbog sumnje da su počinjena kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Vaša reakcija na temu