Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Park-šuma Marjan: U zoni prije spinutskih vrata izbio požar na osobnom vozilu, a svaki otvoreni plamen je prijetnja za šumu

Park-šuma Marjan: U zoni prije spinutskih vrata izbio požar na osobnom vozilu, a svaki otvoreni plamen je prijetnja za šumu

'Čuvajmo ga, pogotovo jer je sezona visokog požarnog rizika pred nama'

Park-šuma Marjan objavila je na Facebooku da je danas u zoni prije spinutskih vrata izbio požar na osobnom vozilu.

'Danas je u zoni prije spinutskih vrata izbio požar na osobnom vozilu, a svaki otvoreni plamen je prijetnja za šumu. Vozačici, čije je auto imalo kvar na instalacijama, prvi je u pomoć priskočio dežurni djelatnik Javne ustanove ispraznivši dva vatrogasna aparata u gašenju, prije nego što je stigla postrojba JVP.   

Nažalost, ovime je zorno prikazano ono o čemu stalno govorimo,  djelatnici na rampama nisu tamo samo radi osiguravanja prolaza, već zbog općeg protupožarnog sustava našeg najvrjednijeg splitskog zelenog blaga. 

Čuvajmo ga, pogotovo jer je sezona visokog požarnog rizika pred nama.'

Vaša reakcija na temu