Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić PARK ŠUMA MARJAN Smijenjen Damir Grubšić, 'pao' jer je Kerumu otkazao poslušnost

PARK ŠUMA MARJAN Smijenjen Damir Grubšić, 'pao' jer je Kerumu otkazao poslušnost

Prijedlog za v.d.ravnatelja je javnosti nepoznati Marinero Rančić

Na sjednici Upravnog vijeća za upravljanje park šumom Marjan, kako smo i najavili, izglasano je nepovjerenje dosadašnjem ravnatelju Damiru Grubšiću.

Prijedlog za v.d.ravnatelja je javnosti nepoznati Marinero Rančić.

Protiv smjene u Grubšića bio je predstavnik radnika Jurica Lovrinčević, presudili su mu HGS-ovci i HDZ-ov Mirko Ruščić kao predsjednik Upravnog vijeća koji nam je najavio smjenu. 

Željko Kerum nam se nije javio, a preko Slobodne Dalmacije je poručio da ga Grubšić nije slušao. To potvrđuje nagađanja da je smjeni kumovala prijava za sječu stabla na Benama koje već godinama u koncesiji drže Kerumove tvrtke.

Dodajmo i da Grubšić ima pravo ostati zaposlen kao savjetnik, a da se novi ravnatelj mora izabrati u roku od godinu dana.

Vaša reakcija na temu