Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Park šuma Marjan ne preuzima Zoološki vrt

Park šuma Marjan ne preuzima Zoološki vrt

Ravnatelj otkriva planove

Marko Pejnović, ravnatelj Park šume Marjan, kaže kako u ovom trenutku ustanova ne preuzima Zoološki vrt, niti se o tome diskutiralo na nedavnom sastanku s predstavnicima Grada Splita i Prirodoslovnog muzeja.

'Tema su bile isključivo dvije secesijske zgrade, mliječni restoran zapadno i veća zgrada južno od Zoološkog vrta. Nisu u funkciji, a Javna ustanova će ih dobiti na upravljanje kako bi ih rekonstruirala i stavila u funkciju za posjetitelje Marjana.

Tema sastanka je bio i budući izgled Zoološkog vrta. Planira se izrada jedinstvenog projekta jer su navedene zgrade usko povezane sa Zoološkim vrtom. Sve se radi u skladu sa zaključkom Gradskog vijeća kako bi se projekt realizirao na ponos svih građana Splita', kaže Pejnović.

Vaša reakcija na temu