Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay PARTY ZA EKIPU Studentica zbog preglasne glazbe završila na sudu dva puta u mjesec dana

PARTY ZA EKIPU Studentica zbog preglasne glazbe završila na sudu dva puta u mjesec dana

Policiju je pozvao susjed s donjeg kata

S dva puta po 750 kuna zbog remećenja javnog reda i mira, odnosno, noćnog mira i sna okolnih stanara kažnjena je na Općinskom prekršajnom sudu u Splitu 26-godišnja studentica koja je preglasno puštala glazbu u sitan sat. 

U mjesec dana dva puta je u njezin stan dolazila policija po prijavi susjeda s donjeg kata. Prvi put se to dogodilo u ožujku 2020., a potom i u travnju. U prvom optužnom prijedlogu navodi se vrijeme oko 5.12, a u drugom oko 3 sata. 

Okrivljenica je priznala da je puštala glasnu glazbu. Nije bila sama. Bio je party, ekipa. Nije mislila da se glazba čuje izvan stana. Požalila se na susjeda koji ju je prijavio. Tvrdi da njemu smeta i kada usisava stan i da je već zbog toga zvao policiju. 

Saslušan je i susjed. On kaže da nije mogao spavati od buke pa je pozvao policiju. 

Sud je kao olakotne okolnosti cijenio priznanje djela u bitnom te iskazano žaljenje, a otegotna okolnost je bila kažnjavanost za prekršaje iz domene javnog reda i mira.

Vaša reakcija na temu