Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pas u parku u centru Splita skočio na bebu, porazgovarali smo s njezinim ocem

Pas u parku u centru Splita skočio na bebu, porazgovarali smo s njezinim ocem

Roditelji su djevojčicu odveli u bolnicu

U parku Emanuela Vidovića u centru Splita jutros je pas napao djevojčicu staru 15 mjeseci. 

Životinja je skočila na nju, a djevojčica je pala i udarila glavom o beton. Roditelji su je odveli na Hitnu pomoć.

'Nije pas kriv, odgovoran je vlasnik koji ga nije držao na povodcu. A bilo je tamo 20, 30 djece. Moglo je bilo koje nastradati. To je ogroman pas, ima preko 50 kila. Odgurnuo je moju 15-mjesečnu kćer i stao je nad njom jedno pola minute. Pala je glavom na beton. Šokirala mi se i starija kćer od tri godine. Supruga me odmah nazvala. Stigao sam s posla i odvezao kćer u bolnicu. Ima hematom ispod oka, radili su joj CT glave da vide je li zadobila potres mozga. Još smo u bolnici i čekamo nalaze', kazao nam je otac ozlijeđene djevojčice.

Iz splitske policije su potvrdili da su dojavu o napadu psa dobili oko 11.30 sati. Vlasnik psa im je poznat, a u tijeku je postupanje. Prijavit će ga zbog držanja životinja bez nadzora.

Vaša reakcija na temu