Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Paul Bradbury najbolji u izvještavanju o hrvatskim turističkim destinacijama

Paul Bradbury najbolji u izvještavanju o hrvatskim turističkim destinacijama

Nagradu 'Marko Polo - slavni putopisac' osvojio je za izvještavanje od studenog 2013. do listopada 2014.

Paul Bradbury, zasigurno najpopularniji 'britanski bodul', dobitnik je ovogodišnje nagrade za najbolji putopis - 'Marko Polo - slavni putopisac' koju dodjeljuje FIJET, međunarodna udruga turističkih novinara i pisaca u turizmu. Ovaj poznati bloger s hvarskom adresom nagradu je osvojio za izvještavanje o turističkim destinacijama u Hrvatskoj u razdoblju od studenog 2013. do listopada 2014. godine. 

Nagradu je ustanovio FIJET u suradnji sa Zborom turističkih novinara Hrvatskog novinarskog društva. Nagrada se dodjeljuje članovima FIJET-a, s ciljem promocije hrvatskih turističkih ljepota, ali i reafirmacije ovog žanra novinarstva te promocije Hrvatske kao domovine Marka Pola. Potporu ovom projektu koji promiče turizam dalo je i Ministarstvo turizma Republike Hrvatske te Grad Zagreb svojim pokroviteljstvom.

Paul je život u rodnom Manchesteru prije više od 12 godina zamijenio životom na otoku Hvaru. Hrvatsku je prepoznao kao malu zemlju, ali zemlju s nebrojeno mnogo posebnosti i raznolikosti na malom prostoru. Danas radi na mnogim poznatim hrvatskim turističkim portalima  i blogovima poput Total Hvar, Total Split i Total Inland Dalmatia.

Do sada je napisao preko 6000 tekstova o hrvatskoj obali i skrivenim ljepotama naše zemlje, a ovo mu je prvo službeno priznanje vrijednosti njegove promocije nakon pune tri godine.

Vaša reakcija na temu