PAULETIĆ: Nisam ni znao da se osniva ogranak Domovinskog pokreta u Splitu

PAULETIĆ: Nisam ni znao da se osniva ogranak Domovinskog pokreta u Splitu

'Smatram da ekipa koja to radi nije dorasla vođenju ozbiljne političke stranke u drugom gradu po veličini u Hrvatskoj'

Prvi čovjek Domovinskog pokreta u Splitsko-dalmatinskoj županiji, Robert Pauletić tvrdi kako uopće nije znao da se održava osnivačka skupština splitskog ogranka stranke. Otvoreno kaže kako je nezadovoljan sastavom koji bi trebao voditi stranku u drugom po veličini gradu u Hrvatskoj i činjenicom da nije dobio slobodu da sam 'bira svoj tim'. Najavljuje li to odlazak iz 'Škorinog jata'?!

Evo njegove objave:

'Zovu me prijatelji i poznanici pa me pitaju kako to da me nema na osnivačkoj skupštini splitskog ogranka Domovinskog pokreta. Istini za volju, nisam ni znao da se osniva ogranak, odbio sam prije nekoliko tjedana sudjelovanje u cijeloj akciji jer, iskreno, smatram da ekipa koja to radi nije dorasla vođenju ozbiljne političke stranke u Splitu, drugom gradu po veličini u Hrvatskoj. 

Neki iz te ekipe su sudjelovali u pripremi parlamentarnih izbora, gdje je po mom mišljenju bilo dosta početničkih grešaka i loših poteza, ali ne bih ulazio u detalje niti bih želio ikakvu polemiku: bilo pa prošlo. Stvar je jednostavna: u razgovorima s vrhom stranke uvjetovao sam eventualni vlastiti angažman na lokalnim izborima u Splitu time da mogu birati ekipu koja bi zajedno samnom vodila splitski ogranak. Nismo se dogovorili i to je to, no hard feelings. 

Bojim se da će rezultati ovih lokalnih izbora pokazati da sam bio u pravu. Eto, samo toliko, da ne bi bilo nekakvih krivih tumačenja i interpretacija. Srdačno pozdravljam svoje pratitelje na ovoj stranici, možda ću se u idućem razdoblju nešto rjeđe javljati'. 

Zovu me prijatelji i poznanici pa me pitaju kako to da me nema na osnivačkoj skupštini splitskog ogranka Domovinskog...

Objavljuje Robert Pauletić Pravi glas DalmacijeSubota, 21. studenoga 2020.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(80949, "");
Pregledaj komentare