Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PAULETIĆ ZA DLAKU OSTAO BEZ SABORA 'Imam najviše glasova od svih političara u X. izbornoj jedinici, ali nije bilo dovoljno'

PAULETIĆ ZA DLAKU OSTAO BEZ SABORA 'Imam najviše glasova od svih političara u X. izbornoj jedinici, ali nije bilo dovoljno'

Zahvalio se ljudima koji su glasali za njega

Robert Pauletić, kandidat Domovinskog pokreta, zahvalio se svojim biračima putem Facebooka.

- Dragi ljudi, 3907 puta hvala za vaših golemih 3907 glasova za mene! Od svih političara iz grada Splita, imam najviše glasova u cijeloj X. izbornoj jedinici, i to s drugog mjesta na listi! (druga u toj 'kategoriji' je Marijana Puljak s 3815, a treći Branko Grčić s 3055). Tih 3907 glasova, eto, nije bilo dovoljno za 'moj', drugi mandat naše liste u Saboru. Bilo je baš za dlaku. Imali smo 10.28 posto i nedostajalo je jako malo glasova za to. Protivnici su sve svoje adute, stvarne i prikrivene, angažirali da nam otkinu taj drugi mandat i na kraju su uspjeli. Bilo je možda i drugih razloga, ali neću sad o tome. Nije važno: imat ću više vremena za obitelj i svoj posao - napisao je Pauletić.

Dodao je kako je važnije od toga da je Domovinski pokret postigao sjajan rezultat na nacionalnom nivou. 

- Stranka koja je osnovana 29. veljače 2020., prije četiri mjeseca, postala je treća politička snaga sa 16 mandata. Čestitke čelnicima Miroslavu Škori, Mariju Radiću, ali i ostaloj ekipi iz stranke! Hvala još jednom svima koji su podržali Domovinski pokret, a posebnu zahvalu šaljem mojim glasačima i mojim 'generalima' (prepoznat će se!) koji su odradili odličan posao i imaju najveće zasluge za ovaj magičan broj 3907 koji mi grije srce! - zaključio je Pauletić.

Vaša reakcija na temu