Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HGSS Peti dan intenzivne potrage na Biokovu: Radi se o najnepristupačnijem području gdje su litice visoke i do 500 metara

Peti dan intenzivne potrage na Biokovu: Radi se o najnepristupačnijem području gdje su litice visoke i do 500 metara

Potragu su izuzetno otežavale visoke temperature, a danas ju dodatno otežava jak vjetar

Tijekom proteklih 5 dana potrage za nestalim stranim državljaninom tragalo je 240 članova HGSS-a iz 15 Stanica iz cijele Hrvatske, 6 bespilotnih letjelica, 3 potražna psa (tima) HGSS-a te helikopter @MORH_OSRH.

Potragu su izuzetno otežavale visoke temperature, a danas ju dodatno otežava jak vjetar. Radi se o najnepristupačnijem području Biokova, gdje su litice visoke i do 500 metara. 

- Uz 240 članova HGSS-a angažirano je i 6 bespilotnih letjelica i 3 potražna psa (tima) HGSS-a.
Na potrazi je bio angažiran helikopter HRZ-a, pomoć su pružili i planinari iz HPD Veliko Brdo, HPD Biokovo, HPD Vrgorac i SAK Ekstrem - priopćili su iz HGSS-a.

Uz pomoć analize signala mobitela i smjera u kojem je nestali krenuo, područje potrage je suženo te su svi timovi tijekom cijelog dana angažirani na pretrazi istoga.

Vaša reakcija na temu